ЗА НАС 

Официален интернет магазин за продажба на Wenko продукти за Баня, Кухня, Пране, Сушене, Гладене, Съхранение, за Дома обединени под мотото "Die bessere Idee" (По-добрата идея). В нашия магазин е представен широк асортимент от дизайнерски продукти с истинско качество от Германия. Ние гарантираме най-изгодните цени на артикулите на Wenko в България. За нашите клиенти е активна услугата бърза доставка до дома до всяко населено място в България.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!