Аксесоари и комплекти Wenko за тоалетна и баня

Дизайнерските аксесоари WENKO са истински украшения за банята и тоалетната. Всички наши аксесоари – са не само с високо качество, безупречен стил и европейски дизайн, но и с височайша функционалност и надеждност. Повечето от аксесоарите Wenko нееднократно са удостоявани с награди за иновации, дизайн и удобство. В нашия магазин е представен най-пълният асортимент от аксесоари за баня и тоалетна. При нас може да закупите стилни комплекти (поставка за сапун, чаша за четки за зъби, дозатор за течен сапун и четка за тоалетна чиния с поставка) от керамика, красиви иновативни Wenko стопери за вода за мивка и вана, етажерки за баня и тоалетна със системи за закрепване Power, Turbo Loc и Static Loc без използване на инструменти и крепежни елементи (винтове и болтове). Голям избор на дизайнерски постелки за баня и тоалетна. Купувайки артикули от официалния интернет магазин WENKO, вие може да бъдете уверени в качеството на продуктите и гарантирано ниските ни цени. Ние доставяме аксесоари WENKO за цяла България от София и Бургас до Пловдив и Варна. Поръчка на аксесоари може да направите онлайн на www.home-bulgaria.com или на телефон +359 879 207 370.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!