Аксесоари за съхранение

Аксесоари за съхранение от WENKO – истинска находка за тези, които обичат порядък в дома. Например нашите трайни вакуум калъфи за дрехи и предмети икономисват до 75% от полезното пространство в шкафовете. Вакуумните калъфи WENKO са не само трайни, но и изгодни – нашите цени за комплекта със сигурност ще ви харесат. В асортимента ще намерите най-разнообразни решения за съхраняване на вещите – от закачалки за дрехи и органайзери до кутии за бельо. Можете да бъдете сигурни в безупречното качество и за функционалността на артикулите WENKO тъй като цялата наша продукция е сертифицирана и нееднократно е получавала авторитетни европейски награди за дизайн и практичност. Каквото и да поръчате от нас – вакуумни торби за съхранение на дрехи, закачалки или кутии за съхранение на обувки - вие получавате не само високо качество от Германия, но и стилен дизайн. Купуването при нас е лесно и удобно – поръчка може да оформите онлайн или по телефон. Ние гарантираме най-ниските цени на аксесоарите WENKO и бърза доставка на поръчките за цяла България.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!