Аксесоари за кухня

Красива и оборудвана кухня – мечтата на всеки човек. Аксесоари за кухня Wenko – това е голям асортимент от удобни и функционални артикули за вашата кухня. Настоящият немски дизайн и качеството на аксесоарите се потвърждават от многобройни техни награди и патенти. В нашия асортимент ще намерите дизайнерски кухненски часовници и везни, удобни закачалки за стени (без пробиване и използване на винтове), терморъкавици, аксесоари за хранене, дозатори за миещи препарати, термо плотове от закалено стъкло и много други полезни и приятни продукти, които не само ще ви помогнат, но и ще зарадват очите ви със съвременния си дизайн. Пробвайте Wenko аксесоарите за кухня с истинско немско качество! Със сигурност ще останете доволни! Доставка на аксесоарите за цяла България!

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!