Артикули с поръчка

Уважаеми клиенти, поръчки за артикули от Wenko, представени в този раздел са поставени под условието за 100% авансово плащане. Приемаме поръчки само на кашони, като минималната поръчка е един кашон. Броят на артикулите в кашон е указан в каталога в колона SU. След оформяне на поръчката от ваша страна нашите сътрудници ще се свържат с вас за уточняване срока за доставка. Артикулите представени в останалите раздели се налични в нашия склад и са достъпни за поръчка с доставка в рамките на 1-2 дни.

 

Вие можете да изтеглите целия асортимент от Wenko артикули от посочените по-долу линкове с каталози. За целта изберете от каталозите необходимите ви артикули и направете поръчка на е-майл: wenko.bulgaria@gmail.com Каталог с аксесоари част 1 (баня) Каталог с аксесоари част 2 (кухня, пране, съхранение) Каталог с аксесоари част 3 (закачалки за кухня и баня) Каталог с аксесоари част 4 (завеси за баня) Каталог с аксесоари част 5 (WC капаци) Каталог с аксесоари част 6 (закрепване на аксесоари за стена без пробиване).

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!