WENKO – по добрата идея за Баня, Кухня, Пране, Съхранение.

 

Повече от 55 години името WENKO се свързва с успеха. WENKO, това са продукти за Баня, Кухня, Пране, Сушене, Гладене, Съхранение, за Дома обединени под мотото "Die bessere Idee" (По-добрата идея), които чрез иновации и изобретателност правят живота ни по-приятен и комфортен. WENKO е вашият експерт и полезен помощник за дома, за модните аксесоари за баня и умните системи за ред в кухнята.

 

От класическите закачалки за стена, до мобилни гардероби за дрехи вие намирате при WENKO не само добри, но по-добри идеи, които ви предлагат повече място за индивидуални дизайнерски идеи в дома. Като международна компания WENKO получва вдъхновение от хората по целия свят и предлага иновативен комплексен асортимент с голямо разнообразие в дизайна на справедливо съотношение между цена и производителност. 

 

Убедете се просто сами: огледайте се наоколо, за да откриете красивата и удобна страна на живота. Пожелаваме ви много радост и наслада.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!