Кухненски везни, кантари за тегло и дизайнерски стенни часовници

Кухненски електронни везни и цифрови кантари за тегло с марка Wenko – това са точни, стилни и красиви аксесоари от Германия, които могат да бъдат истински украшения на вашата кухня. Кухненските везни Wenko са произведени от много тънко и здраво закалено стъкло, имат течно кристален LCD дисплей, на който се изобразява цялата необходима информация. Върху кухненските кантари е нанесено красиво изображение и освен това могат да бъдат окачени на стена или да бъдат поставени в шкаф или на плот. Кантарите за тегло WENKO са направени от закалено стъкло и се отличават с високата си точност на измерване.

 

Вие можете да допълнете интериора в кухнята или стаята с помощта на дизайнерските стенни часовници от различни сериии с красиви изображения. Стенните часовници Wenko са идеално подходящи, както за кухнята, а така също и за всяка стая. Часовниците са изработени от истинско закалено стъкло и са снабдени с прецизен часовников механизъм. Обърнете внимание на забележителната серия дизайнерски стъклени кухненски везни WENKO с вграден часовник. Когато не използвате везната вие можете да го окачите на стена със специална кука и да го използвате като оригинален часовник в кухнята. Купувайки електронни кухненски кантари и часовници от нашия магазин вие можете да бъдете уверени в качеството на продуктите и в официалната ни гаранция. При нас цените са гарантирано най-ниски, а доставката ни за цяла България от София до Варна е надеждна и  бърза.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!