Козметични огледала и органайзери

Козметични огледала WENKO – с красив съвременен дизайн, немско качество и разумни цени. Нашите козметични огледала са удобни, тъй като може да ги използвате в хола или в банята: те се въртят около шарнир и може да се поставят и на стена. Обратната страна на огледалата увеличава до 300%. Прекрасно допълнение към огледалата са органайзерите за бижута и козметика, в които можете да съхранявате ценни предмети, украшения, бижутерия и малки полезни предмети, за да ви бъдат винаги под ръка. В онлайн магазин WENKO вие можете да закупите козметични огледала и органайзери за бижута по гарантирано ниски цени с доставка до дома за цяла България. Поръчка може да направите онлайн или на телефон +359 879 207 370.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!