Седалки за тоалетни чинии

Дизайнерските WENKO капаци за тоалетни чинии имат универсални размери, които подхождат на повечето модели тоалетни чинии. Капаците за тоалетни чинии са изработени от трайни висококачествени материали, които лесно се подържат. В нашия асортимент са представени различни цветови решения, сред които вие може да избирате най-подходящия за интериора на помещението. Ние предлагаме капаци за тоалетни не само с различни цветови решения, но и с най-различни модели и орнаменти подходящи за съвременния интериор. Сред артикулите може да видите и специална серия капаци за тоалетни чинии с 3D фотографии на световно известни градове и със система Easy-Close – за плавно спускане на капака. Пазаренето в нашия магазин е лесно и изгодно, защото само при нас можете да получите гарантирано най-ниските цени на тоалетните капаци за тоалетна чиния с марката WENKO. Ние гарантираме не само привликателни цени, но и бърза доставка на капаците за тоалетни чинии за цяла България – от София до Варна.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!