Закачалки за баня и кухня

Закачалки WENKO за баня, тоалетна и кухня – отличават се както със стилен дизайн и високо качество на материалите, а така също и с просто и удобно закрепване без инструменти и пробиване на стени. За закрепване на закачалките WENKO се използват патентовани иновационни решения Power Loc, Turbo Loc и Static Loc без използване на винтове, дупки в стените и замърсяване. В нашия асортимент вие ще намерите широк избор на закачалки от неръждаема стомана и стъкло, които ще украсят вашата кухня, баня, тоалетна, коридор или апартамент. Купувайки стилните закачалки WENKO от нашия магазин, вие можете да бъдете уверени в качеството на продуктите, бързината на доставката и гарантирано най- ниски цени. Ние бързо доставяме поръчките за цяла България – от София и Бургас до Пловдив и Варна. Оформяне на поръчка може да направите онлайн от: www.home-bulgaria.com  или на телефон  +359 879 207 370.

© 2016-2019 Интернет магазин Home-Bulgaria – артикули с марка Wenko. Всички права са защитени. Копирането на фотографии и текстове от сайта е забранено. Пишете ни по всички въпроси на wenko.bulgaria@gmail.com

Висококачествени дизайнерски аксесоари Wenko от Германия. При нас може да закупите аксесоари за баня и тоалетна. Аксесоари за кухня и за дома. Дизайнерски кантари и часовници. Артикули и аксесоари за пране, сушене, гладене и съхранение (калъфи и кутии за дрехи и обувки, вакуумни калъфи за дрехи). Поръчайте продуктите на Wenko на изгодни цени с доставка до дома за цяла България!